Welkom op TuinStart.nl! 

Algemene voorwaarden Tuinstart.nl


BEDRIJVEN

1- Algemeen

 

Uw site is niet in aanbouw (gedeeltelijk operationeel wel mogelijk), bevat geen popup vensters, bevat geen sex- of pornobanners, uw site is gerelateerd aan tuinen, wonen en / of vijvers.

 

1a- Selectie particulier/zakelijk

 

Voor een particuliere plaatsing komen enkel privésites in aanmerking. Een uitzondering wordt gemaakt voor websites met uitsluitend objectieve en niet commerciële informatie. Alle andere sites dienen via 'Adverteren' aangemeld te worden. Mocht u onverhoopt toch twijfel hebben, dan kunt u ons altijd contacteren via admin@tuinstart.nl

 

2- Bestellen

 

U kunt eenvoudig bestellen via de 'adverteren-pagina' van Tuinstart.nl. Op deze pagina geven wij een overzicht van de beschikbare pakketten. Een andere mogelijkheid is een voorstel uwerzijds. Adverteren is bijna op elke manier mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze content-administratie, via: admin@tuinstart.nl.

Kiest u voor een tekstlink dan mag de omschrijving van uw site maximaal 25 karakters bevatten. Een banner/logo dient een grootte te hebben van 200x30 pixels. Ontwerpen van een banner/logo kan door ons geschieden. U betaald hiervoor eenmalig EUR 50.00.

 

3- Levering

 

Nadat u een bestelling heeft geplaatst zullen wij uw suggestie veelal binnen 24 uur plaatsen.

 

4- Betalen

 

Vanaf het moment dat wij uw bestelling hebben ontvangen en uw suggestie online hebben gezet, start de onderlinge overeenkomst van ten minste 12 maanden, tenzij anders is overeengekomen. Tuinstart.nl hanteert een betalingstermijn van strikt 14 dagen. Na uw bestelling ontvangt u een automatische bevestiging per e-mail.

Een BTW-factuur wordt u later per post toegestuurd. Facturatie geschiedt via L-Art Drukwerk & Webservices te Groningen.

 

4a- Betalingstermijn overschreden

 

De betaling dient binnen 14 dagen op rekening overgemaakt te zijn van L-Art Drukwerk & Webservices te Groningen. Indien de klant de betalingstermijn overschrijd, ontvangt de klant van ons de 1e aanmaning. Betalingen dienen hierna binnen 5 werkdagen alsnog overgemaakt te worden. Wanneer hierna nog steeds geen betaling door ons is ontvangen, verzenden wij de klant een 2e en tevens laatste aanmaning. Het factuurbedrag zal hiermee met 10,00 worden verhoogd i.v.m. administratiekosten. Wij geven de klant nogmaals 5 werkdagen om het bedrag te voldoen. Wordt ook deze termijn overschreden, dan zijn wij genoodzaakt deze zaak uit handen te geven aan ons incasso bureau. Alle kosten die hieruit voortvloeien zullen op de klant worden verhaald.

 

5- Wijzigingen

 

Tussentijdse wijzigingen aan uw banner of linkomschrijving zijn mogelijk tegen een kleine vergoeding van EUR. 5.00 per wijziging.

Een foutief opgegeven url (webadres) kan eenmalig gratis worden gewijzigd.

 

6- Opzeggen/verlengen

 

Tuinstart.nl hanteert een opzegtermijn van 2 maanden. Tussentijdse opzeggingen zijn mogelijk, echter betaald u voor een volledige periode zoals is overeengekomen. Terugbetalingen of gedeeltelijke terugbetalingen zijn niet mogelijk. Overeenkomsten zullen zonder voorafgaande melding worden verlengt met nog eens 12 maanden.

U ontvangt jaarlijks een BTW-factuur met een overzicht van de geleverde diensten.

 

7- Prijzen

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW. Tussentijdse prijswijzingen voorbehouden, evenals type- druk of zetfouten.


Welkom op TuinStart.nl!

Copyright © 2008 www.tuinstart.nl - Inhoud: Lennart Gouman - Tuinstart.nl is een particulier initiatief

>>> Hosting van www.tuinstart.nl op de kwaliteitsservers van Idesignshop.nl <<<